[Possible Solution] GameStringTable.DAT

Author Message
Posted 7/14/2012 6:55:53 AM
Junior Member



Group: Forum Members
Last Login: 7/14/2012 9:43:49 AM
Posts: 2, Visits: 6

So, whenever i try to launch from the site, go thru' the patching blah blah. After i click on the start button the logo comes up and a window then opens and says "File Check failed ENG_GameStringTable.DAT" i press ok (the only option) then another one comes up saying "not found file [GameStringTable.DAT]"


I tried:


Reinstalling


extracting the ZIP file again for the setup then reinstalling


using the check option in the patcher


running as admin


and tried launching without using the site, but after clicking log in nothing happens, the launcher disappears and thats it.


I am using a dell n5110 laptop if that helps


windows 7 64-bit


i7 2670qm


geforce gt 525m


8gb ram


I think its just that, this GameStringTable.DAT file is missing for my folder so if anyone would upload their file I think it would fix the problem, I dont want to download the whole game again, it would take me ages with my internet download speed.


Thanks in advance.



Tags:

Edited: 7/22/2012 10:25:55 AM by Ozoman
Post #342661
Posted 7/14/2012 8:44:55 AM
Paramount Member



Group: Forum Members
Last Login: 3/27/2014 7:58:52 AM
Posts: 696, Visits: 10,650
One way to fix this is go to your C9 folder and move the file C9CfsInfo.dat to somewhere else and it should start.

Post #342864
Posted 7/14/2012 9:33:24 AM
Junior Member



Group: Forum Members
Last Login: 10/15/2012 11:44:20 AM
Posts: 5, Visits: 27
thanks it worked
Post #342938
Posted 7/14/2012 9:48:42 AM
Junior Member



Group: Forum Members
Last Login: 7/14/2012 9:43:49 AM
Posts: 2, Visits: 6
thankyou so very much, the game now works.
Post #342988
Posted 8/15/2012 9:23:54 PM
Junior Member



Group: Forum Members
Last Login: 8/17/2012 9:50:09 AM
Posts: 2, Visits: 4

Hey junior member. where di you move it?


 

Post #415831
Posted 8/18/2012 1:12:51 AM
Junior Member



Group: Forum Members
Last Login: 3/26/2013 5:45:17 AM
Posts: 1, Visits: 25
where did you move it???
Post #420713
Posted 9/27/2012 11:25:01 AM
Junior Member



Group: Forum Members
Last Login: 10/6/2012 2:06:14 AM
Posts: 4, Visits: 14

rjgumz (8/18/2012)
where did you move it???


Move it to every other folder (ie: "XIGNCODE_GP").


It worked to me.

Post #509682



Reading This Topic


Your Time Global Server Time